Nem ezt érdemelték a nyírbátori játékosok

Tizenegyessel kaptak ki a zöld mezes bátoriak
Tizenegyessel kaptak ki a zöld mezes bátoriak - © Fotó: Dodó Ferenc
Nyírbátor – Szilágyi Krisztián sajnálja a nagyot küzdő csapatát. n a Nyírbátor bosszantó körülmények között kapott ki hazai pályán a Tiszaújvárostól – döntetlenszagú meccsen egy véleményesen megítélt tizenegyessel győztek a vendégek.

– Gyenge színvonalú mérkőzés volt, ahol nem játszottunk jól, ezt el kell ismerni – értékelt Szilágyi Krisztián, a Nyírbátor vezetőedzője. – Az első félidő nagy részében a Tiszaújváros a szél támogatásával a kapunk elé szorított, veszélyes szögleteket, bedobásokat végzett el, de ezeket kivédekeztük.

Hasonló második játékrész végén aztán a játékvezető adta meg a kegyelemdöfést.

– A fordulás után sem alakult ki folyamatos játék, a vendégeknek több helyzetük volt, de ekkor is jól védekeztünk – folytatta a tréner. – Végig nagyot küzdöttek a srácok, ezért is megérdemeltük volna az egy pontot, ehelyett a játékvezető a nyolcvankilencedik percben egy teljesen szabályos szerelés után a partjelzőt is felülbírálva büntetőt ítélt az ellenfelünknek. Nem szoktam a bíróval foglalkozni, de ez most bosszantó volt, nagyon sajnáltam a fiúkat.

MK


Nyírbátor, Sényő - Az NB III. Keleti csoportjában mindkét, megyei csapatunk döntetlent érdemelt volna, ám hazai pályán vereséget szenvedett. Az első félidőben a kissé szokatlan felállásban játszó Sényőn átfutott a vendégcsapat, amit tetőzött néhány helyezkedési hiba, amivel teljesen megérdemelten...
hirdetés