Nem fázott meg a Kálló – az élen telelhet

Nem fázott meg a Kálló – az élen telelhet
Nem fázott meg a Kálló – az élen telelhet - © Fotó: Pusztai Sándor
Nagykálló – A labdarúgó Szi-Zo Sport megyei I. osztályban is kiegyenesedett a tabella. A tavaszi, 16. fordulóból előrehozott, egy hét csúszással lejátszott Tuzsér–Nagykálló mérkőzés döntetlenre végződött, ami azt jelenti: a vendégcsapat telelhet a tabella tetején.

Labdarúgás: Szi-Zo Sport megyei I. osztály, 16. forduló

Tuzsér–Nagykálló 1–1 (1–0)

Tuzsér, 50 néző, v.: Sinka Z.

Tuzsér: Szőr I. – Gergely I. (Pakhomov), Iván A., Semegi T., Setét R., Rusznák S., Lakatos T., Dancs B., Bagoly Z., Dolhai M., Hriskevics. Játékos-edző: Dancs Béla.
Nagykálló: Kanócz B. – Turbucz T., Mándi L., Takács L., Gergely B. (Kristóf J.), Kerecsen L., Somogyi T. (Torma T.), Kiss T., Kovács I., Eördögh L., Palaga P. Edző: Gerliczki Máté.

Az irreális talajhoz és a szélhez képest nagyon jó iramú mérkőzést játszottak a csapatok. A hazaiak jóval többet birtokolták a labdát, sok szögletet harcolt ki, de az ellenfél helyzet nélkül, szabadrúgásból megszerezte az egyik pontot.

Gól: Gergely I., illetve Palaga P. Kiállítva: Mándi L. (86.). Ifi: 1–3.

Dancs Béla: – Néhány játékos nem tudott felnőni ehhez a feladathoz, nem voltak képesek túltenni magukat a Tiszalök elleni meccsen történteken, Sajnos, voltak tőlük gyengébbek is a pályán…
Gerliczki Máté: – A szezon legfontosabb pontját szereztük meg, mivel így az élen telelhetünk Gratulálok a játékosaimnak, mert heroikusan küzdöttek. Remélem, ez a döntetlen gyógyírt jelent a beteg Marcsek Zoltánnak, és a sérrült Makai Istvánnak.
hirdetés