“Nem feltartott kezekkel megyünk ki a pályára!”

Illusztráció
Illusztráció - © Fotó: KM-archív
Szabolcs-Szatmár-Bereg – A labdarúgó megyei II. osztály 28. fordulójának mérkőzéseit rendezik a hét végén.

Labdarúgás: megyei II. osztály, 28. forduló (kezdés: 17, ifi: 15)

Alukontsrukt-csoport

Tippel: Lipcsei János, a Kállósemjén edzője.

Vasárnap. Kótaj (3.)–Nagykálló (11.): – Ha a Kótaj dobogón szeretne végezni, mindenképpen nyerni kell.

Nyírvasvári (13.)–Levelek (4.): – Úgy gondolom, a jó erőkből álló vendégcsapat biztosan megszerzi a három pontot.

Újfehértó (5.)–GFSE-Oros (16.): – A hazai csapat otthonában pontot szerezni nem egyeszerű feladat, szerintem ez most az orosiaknak sem fog sikerülni.

Rakamaz (2.)–Encsencs (6.): – A Rakamaznak hozni kell a kötelező győzelmet a jó Encsencs ellen, hogy versenyben maradjon.

Apagy (8.)–Gávavencsellő (7.): – Mindkét csapat egységes, kulturált ellenfél volt velünk szemben, nekünk a döntetlen lenne a legjobb eredmény, hogy közelebb tudjunk férkőzni hozzájuk.

Napkor (15.)–Cellspan-Balkány (1.): – A vendégek egy lépéssel ismét közelebb kerülhetnek a bajnoki címhez – magabiztos győzelmet aratnak.

Nyíribrony (14.)–Nyírpazony (13.): – Mindkét csapat számára fontos lenne a három pont megszerzése, de talán az Ibronybnak ez az utolsó esélye. A „hazai pálya” előnye segíthet a feljavult Nyírpazony ellen.

Kállósemjén (9.)–Terem (10:): – Nagyon fontos számunkra, hogy megnyerjük a mérkőzést és véleményem szerint erre lesz is esélyünk. Minden meccsen a győzelemre játszunk, most is, erre törekszünk. Masszívak és egységesek leszünk a jó és szimpatikus ellenféllel szemben. Remélem, a srácok is így gondolják, és a lelkes hazai szurkolók előtt minden megtesznek a sikerért.

Nyírerdő-csoport

Tippel: Ragányi Mihály, a Ramocsaháza edzője.

Szombat. Dombrád (3.)–Újdombrád (9.): – Szomszédvári rangadó! Nagyon jó pályán izgalmas mérkőzés lesz – hazai győzelemmel!

Vasárnap. Pátroha (6.)–Nyírmada (1.): – Számomra kétarcú csapat a Pátroha, ha a szebbik arcát mutatja, akkor megnehezítheti a madaiak dolgát sőt… Ellenkező esetben a vendégek egy lépéssel közelebb kerülnek a bajnoki címhez. (A mérkőzést Gégényben rendezik, kezdés. 14, ifi: 12)

Nyírkarász (2.)–Ajak (7.): – Az ajaki csapat többször szerzett már meglepetés ebben a szezonban, de a hazaiak – a góllövőlista vezetőjével – hozzák a kötelezőt.

Pap (11.)–Demecser (10.): – Fordulatokban és gólokban gazdag mérkőzésen bármi megtörténhet.

Tiszamenti SE (16.)–Vaja (13.): – A hazaiak becsülettel teszik a dolgukat, de ez kevés lesz a jó vajai csapat ellen.

Kék (12.)–Fényeslitke (5.): – Ezzel a mérkőzéssel kapcsolatban nem tudok mást mondani csak azt, hogy háromesélyes.

Őr (8.)–Nagydobos (14.): – Masszív csapat a hazai és nagyon jól is szerepel, ezt a mérkőzést is behúzza.

Ramocsaháza (15.)–Záhony (4.): – A vendégek a bajnoki címért, a dobogóért küzdenek, míg mi a biztos bent maradásért! Nem mondok újat, ennek a mérkőzésnek nem mi vagyunk az esélyesei, de nem is feltartott kezekkel megyünk ki a pályára!

Kelet-Magyarország-csoport

Tippel: Nagy József, a Tyukod edzője.

Szombat. Tisztaberek (9.)–Kölcse (2.): – Háromesélyes mérkőzés, az eredményt eltalálni szinte lehetetlen feladat. (A mérkőzést Túrricdén rendezik)

Beregdaróc (11.)–Csenger (4.): – A vendégeknek mind a három pontra szükségük van a dobogóhoz.

Milota (6.)–Vásárosnamény (1.): – A hét vége meglepetés eredménye ezen a találkozón születhet, ámbár a bajnok aligha szeretne botlani.

Vámosoroszi (3.)–Nyírcsaholy (14.): – A Vámosoroszi kicsit elfáradt, de otthon így is esélyesebb.

Nyírmeggyes (15.)–Tiszakóród (12.): – A döntetlen mindkét csapat számára elfogadható eredmény.

Nábrád (8.)–Szatmárcseke (13.): – A döntetlenre van a legnagyobb esély.

Tyukod (10.)–Tarpa (5.): – A jól sikerült őszi szezon után elpártolt mellőlünk a szerencse, tovább nehezítette a helyzetünket egy igen komoly sérüléshullám, eltiltások sora. Szerencsére az ifjúsági csapatból bekerült játékosok is kezdenek beállni a sorba. Mindezek ellenére győzelemre játszunk, van miért visszavágnunk.

Vasárnap. Tunyogmatolcs–Mérk-Vállaj: – A szebb napokat látott matolcsi csapat ezen a hétvégén sem számíthat sok jóra, a nagy formában lévő vendégekkel szemben.
hirdetés