Helyi közélet

2016.03.10. 09:36

A szóváltásnak szurkálás lett a vége Nyíregyházán - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. március 9-én történt rendőrségi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. március 9-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság Nagyecsedi Rendőrsének járőrei 2016. március 9-én Vállajon elfogták G. Szabolcs 29 éves nyírmeggyesi lakost. A férfi ellen a Nyíregyházi Járásbíróság tartási kötelezettség elmulasztása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogatóparancsot bocsátott ki. Az egyenruhások a férfit a rendőrőrsre előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság járőrei 2016. március 9-én a megyeszékhelyen elfogtak egy 17 éves gyürei lakost, aki ellen a Nyírbátori Járásbíróság garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt körözést adott ki. Az egyenruhások a fiút a rendőrkapitányságra előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság garázdaság bűntett és súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 28 éves helyi lakos ellen és garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 19 éves helyi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a 28 éves férfi barátjával 2016. március 10-én 0 óra 30 perc körüli időben egy nyíregyházi szórakozóhely előtt szóváltásba keveredett egy nagyobb társasággal. A veszekedés végül tettlegességig fajult. A férfiak összeverekedtek a társaság néhány tagjával, majd a 28 éves gyanúsított ruházata alól egy kést vett elő, amivel megszúrt egy 21 éves kishutai férfit. A sértett a bántalmazás következtében súlyos sérülést szenvedett. A járőrök a bejelentést követően perceken belül a helyszínre érkeztek, ahol a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfiakat elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták. A rendőrök az elkövetés eszközét a helyszínen megtalálták és lefoglalták. A Nyíregyházi Rendőrkapitányság még vizsgálja a bűncselekmény körülményeit.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában