Nem hibázhatnak!

Nem hibázhatnak!
Kisebb csoda, hogy mindenki túlélte a Debrecen elleni partit. Az utolsó pillanatban kiizzadt győzelem után a Nyíregyházi KSE NB I-es kézilabda-társulatának egyetlen tagját, vezetőjét sem ápolják szívinfarktussal az intenzív osztályon.

Így „ezerrel” lehet melegíteni a szerdán aktuális Hargitával szemben ütközetre. Mert bár a tabella végén veszteglő házigazdát tavasszal szinte valamennyi riválisa tönkreverte – ez még nem garantálja az NYKSE sikerét.


Vándorlás
Noha a szezont Miskolcon kezdte,
az utóbbi időben újfent régi otthonában, a Pest megyei Solymáron rendezi
hazai mérkőzéseit a Hargita KC. Hogy a hányattatott sorsú klub miért hagyta
el a borsodi várost – nos, ez belső ügyük, az NYKSE egyébként sem lehet
tekintettel riválisa problémájára.

– Nincs más választás, nyerni kell! – jelentette ki Jano Pál, a nyírségi gárda játékos-edzője. - A Debrecen legyűrésével oda értünk a nyolcadik helyre, innen már nem szeretnénk lejjebb adni, ennek érdekében viszont most sem hibázhatunk. Tisztában vagyunk azzal, a Hargitának nincs vesztenivalója, éppen ezért ígérkezik veszélyesnek a mérkőzés, amelyen maximális hozzáállásra lesz szükség. Butaság lenne azt gondolni, hogy elmegyünk, a hazaiak pedig majd azt mondják: „Tessék, itt van a két pont, vigyétek!” Ha lebecsüljük őket, megjárhatjuk, de én bízom a fiúkban, akik mindent meg fognak tenni, hogy felülkerekedjünk.

Nem rossz előjel, hogy az alapszakasz hajrájában nincs komoly sérültje a nyíregyházi legénységnek – a hátralévő összecsapásokon ez még „jól jöhet”.

– Koncz Tibor –
hirdetés