Nem is volt érintett, mégis megjárta

By Pusztai Sándor
Akt.:
Nem is volt érintett, mégis megjárta
Nem is volt érintett, mégis megjárta
Fura következménye lett egy viszonylag egyszerű közlekedési balesetnek szerda délután Nyíregyházán, amikor egy olyan autós ellen indult eljárás, aki nem is volt részese a karambolnak.

Az eddigi információk szerint egy Mercedes személygépkocsi tartott az Eperjes utcán az Ószőlő utca felől a Korányi Frigyes utca irányába. Egy szemből érkező autós hirtelen bekanyarodott a Mercedes elé, ami nyomán a sofőr vészreakcióként úgy akarta elkerülni a frontális ütközést, hogy balra kapta a kormányt és egy táblát fektetett el.

A rendőrség eljárást indított a felelősség megállapítása érdekében. Eközben haladt arra egy másik autós, aki nagyon feldühítette magát az útlezárás miatt, és fültanúk előtt hangosan méltatlankodott. Nem sokkal később megállt autójával, és tovább hangoskodott, még a rendőri felszólításra sem higgadt le. Ezután a rendőrök eljárást indítottak ellene, feltehetően garázdaság miatt, de egy arra járó gyalogos szerint azért is eljártak ellene, mert autójával szabálytalanul, a forgalommal szemben állt meg.
hirdetés