Nem ismertek kegyelmet

Akt.:
Kisvárda Master Good–Salgótarjáni BTC
Kisvárda Master Good–Salgótarjáni BTC - © Fotó: Pusztai Sándor
Kisvárda, Nyírbátor – Labdarúgó NB III Keleti csoport, 4. forduló: A gyászoló kisvárdaiak és az ellenfél késése miatt a meccset csúszással indító nyírbátoriak is alaposan kitömték ellenfelüket.

Kisvárda Master Good–Jászberényi FC 7–1 (2–1)

Kisvárda, 480 néző, v.: Lovas.

Kisvárda: Vasas G. – Mboussi, Hegedűs T., Molnár R., Kornutjak, Orosz M., Fodor A. (Brankovics, 60.), Kovács I. (Módis D., a szünetben), Erős G., Nagy R., Milovac (Bouard, 70.). Szakmai igazgató: Révész Attila.
Jászberény: Szatmári Z. – Bálint P., Gulyás L., Kalóz (Szilágyi N., 60.), Kelemen L. (Lékó, 70.), Tisza K., Ludasi, Bálint A., Farkas J., Bárkányi, Simon B. Edző: Szabó Imre.

A mérkőzést megelőző gyászszünet után az első pillanattól kezdve támadólag lépett fel a Kisvárda, és korán megszerezte a vezetést. Hamar emberelőnybe is került a házigazda, amelynek tagjai ekkor azt hihették, hogy már meg is van a meccs, így a jászberényi szépítést követően jókor jött a szünet. A második félidőre sikerült rendezni a sorokat, mindhárom csere hathatós segítségével újabb gólok születtek, amelyekkel egyértelművé és fölényessé vált a Kisvárda győzelme.

Gól: Erős G. (6.), Milovac (36.), Módis D. (66.), Nagy R. (68.), Bouard (78., 89. és 92.), illetve Farkas J. (40.). Kiállítva: Bárkányi (második sárga lap, 23.). Jó: Mboussi, Fodor A., Erős G., Nagy R., Bouard, illetve Szatmári Z., Tisza K., Farkas J.

Kocsis János, kisvárdai vezetőedző: – Nehéz volt csak a mérkőzésre koncentrálnunk, hiszen csapatunk egyik kapitánya, Fodor András a héten vesztette el édesapját. Remélem, ez a győzelem és az a szeretet, amit a szurkolóktól és a csapattól kapott, enyhíti fájdalmát. Andris ezen a mérkőzésen sportolóként és emberként is jelesre vizsgázott.
Szabó Imre: – A nagyon jó Kisvárda ellen a korai kiállítás megpecsételte a sorsunkat. Gratulálok a hazaiaknak, remek csapatot alkotnak.

Nyírbátori FC–Gyöngyösi AK 4–1 (1–0)

Nyírbátor, 250 néző, v.: Kátai.

Nyírbátor: Tóth Sz. – Erdei Z., Lipcsei M., Nagy D., Pálvölgyi (Ráti, 66.), Jeddi, Benkő B., Dajka L. (Pálfi I., 41.), Ambrusz, Fabu M., Szilágyi K. (Osváth S., 79.). Edző: Kovács János.
Gyöngyös: Csáki T. – Tóth T., Szilágyi N., Pilinyi, Tóth G., Gergely P. (Ollári, 87.), Antal Zs. (Galó, 73.), Urbán P., Barta Á., Molnár B., Nádudvari. Szakmai igazgató: Benus Ferenc.

A vendégcsapatot szállító busz műszaki hibája miatt 45 perces késéssel indult a mérkőzés, amely így jócskán belelógott az estébe. A találkozó azonnal hazai találattal indult, de a várt gólfieszta elmaradt, és végigküszködték a csapatok az első félidőt, néhány ígéretes bátori ziccerrel fűszerezve. A második játékrész is azonnali gólt hozott, és ezt követően megint leült a mérkőzés, melynek során a sérülés miatt megbontott hazai védelem hibáját kihasználva szépítettek a gyöngyösiek. A fordulatot Ráti Gergő beállítása hozta meg, lendületes elfutásai, betörései mindig gólveszélyt jelentettek, és egy kiharcolt tizenegyessel valamint egy parádés centerezéssel biztossá tette a hazai csapat győzelmét. Az eredmény a vendégekre nézve hízelgő.

Gól: Nagy D. (2.), Szilágyi K. (47.), Erdei Z. (11-esből, 69.), Lipcsei M. (71.), illetve Barta Á. (60.). Jó: Jeddi, Ambrusz, Dajka L., Szilágyi K., Ráti, illetve Gergely P., Barta Á., Pilinyi. (Tudósító: Balla István)

Kovács János: – Az elmúlt hetek kimaradt helyzeteivel szemben ezen a mérkőzésen jobb volt a helyzetkihasználásunk, ez eredményezte magabiztos győzelmünket. Gratulálok a csapatnak!
Benus Ferenc: – Köszönöm a hazai vezetőknek, hogy a fair play szellemében jártak el, és így le tudtuk játszani negyvenöt perces késéssel a mérkőzést. Gratulálok a hazai csapatnak!Sporthírek


hirdetés