Nem jegelik az ifjú titánokat Baktalórántházán

Murguly Csaba (balra) figyelme immár a baktai csapat szereplésére összpontosul
Murguly Csaba (balra) figyelme immár a baktai csapat szereplésére összpontosul
Baktalórántháza – A Baktalórántháza több fiatallal és a nyírbátori Ráti Gergővel soraiban készül a bajnoki folytatásra.


Lassan de biztosan beindul a (futball)élet. Így nem csupán hópelyhek, a hírek is szállingózni kezdenek. A Baktalórántháza például már is közel áll ahhoz, hogy véglegesítse a tavaszi szezonra tervezett játékoskeretet. A megyei első osztályú együttestől távozik Balogh Zsolt, elképzelhető, hogy a középpályás a Levelek színeiben folytatja…

Ugyanakkor ebben a csapatrészben osztanak szerepet Ráti Gergőnek, aki az NB III-as Nyírbátortól érkezik. Olybá fest, a leveleki vonal erős, mivel a megye kettes legénység ifjú tehetsége, Murguly Csaba csatlakozott a tizenkettedik helyen táborozó Baktához. A tizennyolc esztendős támadó hat gólt szerzett az őszi idényben, akit – nem titok – Illés László játékos-edző már korábban „kinézett”, most pedig sikerült nyélbe ütni az egyezséget. Azt már külön érdekesség, hogy a még tini korú labdarúgó testvére, Murguly Norbert ugyancsak a baktai gárda kötelékéhez tartozik, sőt, feljebb lép a rangsorban. A tizenhét éves reménység a felnőttekkel együtt készül, akárcsak Bodnár Gábor és Bökönyi Levente. Vagyis, a szakmai stáb egyáltalán nem jegeli (ha már tél kellős közepén tartunk…) a jövő nemzedékét.

Az is tudott már, hogy az Illés-akalulat január 30-án lép először pályára: az edzőmeccsek nyitányát a Nyírmada elleni találkozó jelenti.

KM-KT
hirdetés