„Nem jutott eszembe, hogy esetleg nem normális, amit művelek” – 12 éve­sen lett szex­függő

Akt.:
„Nem jutott eszembe, hogy esetleg nem normális, amit művelek” – 12 éve­sen lett szex­függő
Majd két évtizeden keresztül szenvedett szex- és pornófüggőségben a 35 éves Erica Garza, de úgy döntött, ideje véget vetni a dolognak.


Erica Garza nagyon sokáig nem kért segítséget, mert még magának sem vallotta be, hogy igazán beteg. Azt hitte, teljesen normális, hogy naponta váltogatja a pasikat az ágyában, majd amikor már maga előtt sem tagadhatta le szokatlanul nagy szexuális étvágyát, még el is dicsekedett vele.

– Gyakran felvágtam a szexuális aberrációimmal! Azt hittem, hogy ezzel imponálok a férfiaknak. Az nem jutott eszembe, hogy esetleg nem normális, amit művelek – mesélte Erica, aki elmondása szerint 12 évesen vált pornófüggővé.

Gyerekként ugyanis az iskolatársai állandóan piszkálták, amiért szerintük nem öltözködött elég nőiesen. Ennek hatására kezdett felnőtt tartalmakat nézni, és innenstől kezdve nem volt számára megállás: a kedvenc videóiben egy-két nő és rengeteg férfi szerepelt.

Tini korában már egy héten 4-5 estét is bulizással töltött, a szórakozóhelyeken folyton csak alkalmi szex partnerek után kutatott. Olyan is volt, hogy megmutatta kedvenc pornó filmjeit a kiszemelt pasiknak.

Rámentek a kapcsolatai

A lánynak több kapcsolata is volt, de egyik sem vészelte túl Erica szexfüggőségét: még a kezét is megkérte egy férfi, ám pár héttel az esküvő előtt visszalépett a házasságtól, csak azért, hogy még több férfival bújhasson ágyba.

Ám most, nagyjából két évtizednyi szex- és pornó függőség után úgy érzi, végre sikerült leküzdenie a betegségét. Egy indonéziai nyaraláson ismerte meg jelenlegi férjét, és azóta gyermekük is született. Párja rengeteg erőt és támogatást adott neki, és Erica elmondása szerint eljutott oda, hogy most már egyetlen pasi is elég neki a boldogsághoz.

ok

Forrás: ripost.hu


Illusztráció: getty images
Készült egy felmérés, ami arra a kérdésre kereste a választ, hogy vajon hány évesen élvezik az emberek a legjobban a szexet. Te mire tippelnél? Tinédzser korban? Vagy a középkorúak élik át a legnagyobb gyönyört a lepedők között? Tévedés. Tessék megkapaszkodni, a felmérés szerint a 60-as éveikben ...
hirdetés