Nem kapkodnak el semmit

Szőr István munkában: csak éppen már nem a tuzséri kapuban teszi a dolgát a közeljövőben...
Szőr István munkában: csak éppen már nem a tuzséri kapuban teszi a dolgát a közeljövőben... - © Fotó: Pusztai Sándor
Tuzsér – A házi gólkirály és a kapus távozása után a tuzsériak erősíteni próbálnak.

Az ünneplés zaja elült, a szorgos hétköznapok ideje jött el – Tuzséron. A megyei első osztályú futballcsapat berkein belül annak rendje és módja szerint megadták a módját a bajnoki cím elhódításával járó banzájnak. Ez így van rendjén. Miként az is természetes, hogy a Tisza-partiak nem kívánnak a babérjaikon ülni. A felkészülés július 13-ra kiírt nyitányán már szeretnék egyben látni a soros szezonnak nekiugró játékoskeretet.

Olybá fest, a „kemény mag” marad – de nem mindenki. A kapus, Szőr István külföldön vállalt munkát, így értelemszerűen távozik. Akárcsak a gárda házi gólkirálya, Soós Tibor: az előző évadban tizenhét találatot szerző csatár az NB III-ban érdekelt Nyírbátor alkalmazásába áll.

Mindeközben a vezetőség igyekszik pótolni az elköszönő labdarúgókat. Nyilvánvaló, szükség lesz új hálóőrre, továbbá támadó és középpályás is érkezhet a nyáron.

– Nem úgy alakulnak eddig az erősítési terveink, ahogy azt reméltük és elképzeltük. Egyelőre nem állapodtunk meg senkivel, de folyamatosan tárgyalunk a kiszemeltekkel. Próbajátékra is várunk embereket, ugyanakkor nem kapkodunk el semmit – foglalta össze a közelmúlt fejleményeit Dancs Béla, a Tuzsér játékos-edzője.

KM-KT
hirdetés