Nem kérnek a langyosvízből!

Madalina György (elöl) tevékeny részt vállalhat a rakamazi futball feltámasztásában
Madalina György (elöl) tevékeny részt vállalhat a rakamazi futball feltámasztásában - © Fotó: tudósítónktól
Rakamaz – Szász Simon nyolc év után visszatért a rakamazi futballegylet kötelékébe – Madalina György az új edző.

Nagy összefogás van kibontakozóban – Rakamazon. A nekibuzdulás a megyei másodosztályban ragadt futballcsapat mielőbbi feltámasztását szolgálja. Erre garanciát jelenthet, hogy nyolc évi távollét után Szász Simon visszatér az egyesület kötelékébe, mégpedig elnökként veszi kézbe a dolgok irányítását. Az idősebbeknek aligha kell bemutatni Simon bát, a fiatalabbak számára elég legyen annyi: játékosként, majd vezetőként 1968 óta segítette a gárdát, millió ismerőst szerezve.

– Felkértek a feladatra, én pedig jöttem, mert ennek a csapatnak, huszonhét év NB III-as szereplés után kiváltképp, nem a megye kettőben a helye – indokolta ismételt szerepvállalását Szász Simon. – A körülmények ugyan változtak, ennek ellenére a célunk az, hogy helyi és környékbeli fiatalokra építve ütőkékes keretet alakítsunk ki, amely minél jobb eredmény elérésére képes.

Nos, Szász Simon aligha adná nevét a langyosvízhez. Törekvését jelzi, hogy Madalina György személyében új edzőt „igazolt”, aki Riczu Róbertet váltja eme tisztségben. A legutóbb Szakolyban sikeresen tevékenykedő tréner gyaníthatóan akad majd munkája, annál is inkább, mivel a szezont a Rakamaz Takarék-csoportban második helyen záró legénység bajnoki gólkirálya, Hornyák Marcell például – mint arról korábban hírt adtunk – Ausztriában képzeli a folytatást…

KM-KT

Címkék: , ,hirdetés