Nem kizárt, hogy Bodnár a Szparinál marad

Nem kizárt, hogy Bodnár a Szparinál marad
Továbbra sincs csapata a 46-szoros válogatott, 31 éves jobbhátvédnek, így az sem zárható ki, hogy nemcsak edzeni, hanem játszani is a piros-kékek között fog Bodnár László.

Az átigazolási időszaknak már vége, telnek-múlnak a napok és a 46-szoros válogatott Bodnár Lászlónak továbbra sincs csapata.

A 31 esztendős védő immár hetek óta megint nevelőegyesületénél, a Nyíregyháza Spartacusnál gyakorol, és elterjedt a hír, miszerint egyre közelebb kerül ahhoz, hogy az őszi szezon végéig a piros-kékekhez igazoljon. Mindez technikailag kivitelezhető, hiszen Bodnár lejárt szerződésű játékosként bármikor új játékengedélyt kaphat.

Bármikor bevethető lenne

– Egy ilyen szintű játékos előtt nyitva áll a kapu, de a döntést Bodnár Lászlónak kell meghoznia – mondta Banka Zsolt klubigazgató. – Ha ő úgy határoz, hogy nálunk folytatja, akkor annak természetesen nagyon örülnénk, hiszen ha csak néhány meccsen tudna bennünket szolgálni, már az is nagy segítség lenne a számunkra.

Brekk János vezetőedző arról beszélt, hogy Bodnár László nagy intenzitással edz, így aztán bármikor bevethető lenne. „Külsős” játékosként ugyanolyan szabályok vonatkoznak rá, mint a szerződtetett labdarúgókra, de puszta jelenléte is színt visz az edzésekbe, és a fiatalok is sokat tanulnak tőle. Meglehet, hamarosan még nagyobb lesz a kötődés a klub és a futballista között…

– Bodnár Tibor –További hírek a szon-sportoldal kategóriából

Sporthírek


hirdetés