Nem láttuk jönni: Debrecenről szól Graveman legújabb száma

Akt.:
Nem láttuk jönni: Debrecenről szól Graveman legújabb száma
© Forrás: YouTube / Panic Recording DSS
Debrecen – „Debrecennek nincs széles folyója” – énekli az előadó a klipben, amelyben a város több ismert pontja is feltűnik.

A napokban jelent meg Graveman Debrecennek nincs széles folyója című száma, amihez természetesen klipet is forgattak, naná, hogy a cívisvárosban. A ránézésre valamikor nyáron készült kisfilmben több olyan motívum és helyszín is megtalálható, amit az ember már azelőtt kitalálhat, mielőtt egyáltalán rákattintana a lejátszás gombra, úgy mint az itt élt híres emberek, a kolbászevés vagy éppen a Zsibi.

A videó egyébként a Facebookon is nagyot megy, két nap alatt már több mint 16 ezren látták Graveman hivatalos oldalán.

Az előadó nevét leginkább talán a Kacsatollat, libatollat című, NoNShepherddel közösen felvett számból ismerhetjük, ez a dal már a 600 ezres megtekintést is túllépte YouTube-on.

Forrás: YouTube | Panic Recording DSS


Herceg
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Ami 2018-nak a „Hol van az a lány”, az 2019-nek a „Vágyom rád”! Közel 20 év után egy vérpezsdítő feldolgozásban tér vissza a kétezres évek egyik legmeghatározóbb dala. Eredeti felállásban láthatjuk és hallhatjuk újra a roma folklórt és modern zenét vegyítő Romanti...

ByeAlex Miskolcon forgatta új klipjét
Budapest, Miskolc – Magával ragadó dallal indítja az új évet ByeAlex és a Slepp, valamint az AK26 formációból jól ismert Giajjenno. Az alkotópáros „Anya” című felvétele fontos üzenetet hordoz, emellett pedig kirobbanó refrénjével és zseniális verzéivel óriási slágernek ígérkezik. A dal születésér...
hirdetés