Nem lehet büntetlenül hibázni

A kótajiak eddig négy gólt szereztek a megyei első osztályban – a folytatásban jobb „termelékenységre” lesz szükség
A kótajiak eddig négy gólt szereztek a megyei első osztályban – a folytatásban jobb „termelékenységre” lesz szükség - © Fotó: Pusztai Sándor
Kótaj – A kótajiak legnagyobb problémája: az ellenfél tizenhatosánál elfogy a tudomány.


Labdarúgás. A kótajiak már szinte zsebben érezhették az egy pontot Mátészalkán, amikor a mérkőzés 89. percben beütött a krach. Vagyis gólt kaptak, a megyei első osztályú futballcsapat számára pedig elúszott a meccs (2–1). Ekképpen az újonc egylet továbbra is két döntetlent tud felmutatni négy fellépésén, mivel korábban Nyírgyulajban is a rövidebbet húzta.

Az elbukott szatmári túra mellett, persze leginkább azért ráncolhatja homlokát a szakvezetés, mivel a közvetlen riválisnak titulálható Rakamazt sem tudta legyűrni a tizenharmadik helyen…. táborozó legénység. Vész, persze nincs, ugyanakkor van miben fejlődni.

– Jelen pillanatban azt gondolom, fizikálisan jó vagyunk, a játékban is, egy a baj, az ellenfél tizenhatosánál elfogy a tudomány – vont gyorsmérleget az eddigi fejleményekről Seregi Mihály, a Kótaj edzője. – Mindenképpen javulnunk kell a támadójátékot tekintve, mert gólok nélkül nincs eredmény, pláne, nem tudunk előrelépni. Feltétlenül jobban kell koncentrálni, mert most már saját bőrünkön tapasztalhattuk, ebben az osztályban minden kihagyást büntetnek, mi pedig nem vagyunk abban a helyzetben, hogy ezt megengedhessük magunkat. Természetesen a Rakamaz elleni győzelem hiányzik, és ha Mátészalkán pontot tudtunk volna szerezni, amire reális esély volt, akkor most a fejünk sem fájna.

KM-KT

Címkék: , ,hirdetés