Nem lehet leírni a Kemecsét

Akt.:
Sárközi Dávid (jobbról) a kemecsei új szerzemények egyike
Sárközi Dávid (jobbról) a kemecsei új szerzemények egyike - © Fotó: Pusztai Sándor
Kemecse – Noha a tavaszi csapatnak írmagja sem maradt, nem ildomos egy tollvonással elintézni a Kemecsét. Bár sokan, már júniusban leírták őket…

Nos, a megyei első osztályú egylet él, és még az is meglehet, virulni fog. Egyelőre annyi bizonyos, hogy a hónap elején kinevezett új tréner, Falatovics László a vezetőséggel egyetemben bőszen munkálkodik – magyarán új játékoskeret verbuvál.

Két érkező biztos. Sárközi Dávid a Szatmár Uniót, míg Birovecz János a Dombrádtot segítette az elmúlt időszakban, Utóbbi visszatérőnek számít, elvégre korábban jó néhány idényt lehúzott Kemecsén. A Falatovics-legénység egyébiránt szombaton a Demecserrel találkozik, július 21-én, kedden pedig az Újpest U23-as együttesét fogadja.

– Megy a munka, heti négy edzéssel készülünk – adott helyzetjelentést Kondor Lajos egyesületi elnök. – Egyelőre huszonöt labdarúgó látogatja az edzéseket, akadtak olyanok is, akik bejelentkeztek hozzánk, mindenesetre abban állapodtunk meg, hogy jövő hét végig össze kell állni a keretnek.

KM-KT
hirdetés