Nem lesz kispályás a Nyírgyulaj

Oláh Dávid biztos pont lehet a nyírgyulaji kapuban
Oláh Dávid biztos pont lehet a nyírgyulaji kapuban - © Fotó: Pusztai Sándor
Nyírgyulaj – A megyei első osztályú élcsapat tovább erősödött a kétfrontos harcra.

Nem robbantott az átigazolási piacon a Nyírgyulaj. Mindezt nem is indokolta az égvilágon semmi. A megyei első osztályú futballcsapat évek óta bebetonozott tagja az élcsoportnak, az utóbbi két szezonban például csak hajszállal csúszott le az éremszerzésről.

Talán majd most! Szó se róla, az acélosnak titulálható keret tovább erősödött, mégpedig két új szerzeménnyel. A kapus Oláh Dávid referenciáján alaposan dob, hogy a bajnok Balkánytól érkezett, ami minimum jó ajánlólevél. A nagyhalászi Turbucz Tihamér ugyancsak meglehetősen régen nyomja az ipart, a védekező középpályás tehát meglehetősen nagy segítséget nyújthat a változatlanul kétfrontos harcra hangoló egyesületnek. A futsal élvonalban is érdekelt gyulajiak számára októbertől sűrűsödik majd igazán a program, akkor indul a „kispályás” szezon…

Még két labdarúgó vesz részt próbajátékon, miközben az egyedüli távozó Gózner Károly. A középpályás sem ugrálós típus, elvégre öt esztendőt követően búcsúzott és folytatja a megye kettes Nyírmeggyes színeiben. A rajtig természetesen több edzőmeccset vív a Lukács Tibor irányította legénység, amely nyilván ezúttal is ráhajt a dobogóra.

– KM-KT –

Címkék: ,hirdetés