Nem lett volna szabad így járni…

illusztráció: Sényő vs. Vasmegyer
illusztráció: Sényő vs. Vasmegyer - © Fotó: KM-archív
Vasmegyer – Balul sült el az előző idény a Vasmegyer számára. Olyannyira, hogy a megyei másodosztály Rakamaz Takarék-csoportban érdekelt futballcsapat a táblázat utolsó pozíciójában ragadt, ami egyenértékű a búcsúval. Ám történt ennél rosszabb is.

Eztán jött ugyanis az igazi megrázkódtatás – a jelek szerint az együttes szó szerint eltűnik a süllyesztőben. Holott az egyesület meglehetősen régóta masszív tagja volt a megyei küzdelemsorozatoknak.

Már késő volt….

Ne szépítsük, nagyon úgy fest, tétmeccset legfeljebb a televízióban, netán valamelyik szomszédos településen láthatnak a helyiek (már ha hajlandók lesznek felkerekedni…), mert náluk nem lesz foci.

– Mivel kiesőhelyen végeztünk, a szezon után szétszéledtek a játékosok – ecsetelte az eseményeket Resán Attila, aki egyelőre még betölti a vasmegyeri egylet elnöki posztját. – A napokban hiába kértek fel minket a megye kettes folytatásra, már késő volt; nincs idő arra, hogy ezen a szinten normálisnak ­nevezhető csapatot összeszedjünk. Komplett keretre lenne szükség, ráadásul edző sincs.

– A harmadosztályú szereplést pedig személy szerint nem akarom vállalni. Szomorú, hogy idáig jutottunk, azt kell mondjam, a tavasszal látott társasággal nem lett volna szabad így járnunk…

KM-KT
hirdetés