“Nem ma fogok leszokni a piáról”

Akt.:
Ibrány vs. Baktalórántháza
Ibrány vs. Baktalórántháza - © Fotó: Pusztai Sándor
Szabolcs-Szatmár-Bereg – A labdarúgó megyei I. osztály 9. fordulója négy vasárnapi meccsel zárult.

Gyulaháza–Tarpa 2–3 (1–0)

Gyulaháza, 100 néző, v.: Hegedűs

Gyulaháza: Darvai – Lakatos, Gáti Sz., Kovács E., Horváth, Tóth, Kozma, Szabó (Szilágyi), Gáti S.. Bacsó, Kovács B. Edző: Bardi Gábor.

Tarpa: Shosh – Ricsei, Törtei, Szilágyi (Losonczi), Rozman (Rácz), Nádimov (Sütő), Illés, Kacsó (Ködöböcz), Stefán (Djácsenkó), Lakatos, Balogh. Edző: Márton István.

Gól: Kovács, Gáti Sz., ill. Rozman, Törtei, Nadimov.

A hazaiak az első félidőben eldöntették volna a mérkőzést, de a két, százszázalékos helyzetükből nem tudtak a kapuba találni.

Bardi Gábor: – Egy nulla után kétszer vezettük kapussal szemben a labdát, ha ezekből gólt tudunk szerezni, talán jobb eredményt értük volna el.

Márton István: – Nem ma fogok leszokni a piáról.

Fehérgyarmat–Tiszakanyár 3–3 (1–1)

Fehérgyarmat, 250 néző, v.: Takács

Fehérgyarmat: Jarocska – Gál, Popovics (Mócsán), Orosz, Veress, Barta (Mihalovics), Istenes (Farkas), Antal (Dascal), Imre Zs., Szatke (Imre M.), Nagy. Edző: Siti Ferenc.

Tiszakanyár: Takács – Horváth (Vicickó), Bodnár (Dobrai), Varga, Illés, Csáki (Matisz), Tóth, Soós, Nagy, Pukis (Rézinger), Jánvári. Edző: Csáki Róbert.

Gól: Veress 2, Barta, ill. Varga, Pukis, Rézinger ifi: 13–0

Az ibrányi hősies pontrablás után a hazai csapat saját otthonában győztes ütközetre készült, amit már joggal vártak el tőlük szurkolóik is. Sajnos kísértett a múlt, s a legutóbbi hazai mérkőzéshez kísértetiesen hasonlóan ismét az utolsó utáni pillanatokban bukta el a győzelmet a Fehérgyarmat. Ha valaki tudja, mi ennek az oka, kérjük jelezze nekünk! Az ificsapatra azonban joggal büszkék most Gyarmaton. (Tudósított: Papp Attila)

Siti Ferenc: – A héten szerezhettünk volna négy pontot, de csak hármat sikerült, eltoltuk a végét.

Csáki Róbert: – Az eredmény láttán lehet, hogy furcsán hangzik, de az első féliben lezárhattuk volna a mérkőzést. A második félidőben az ellenfél kihasználta hibáinkat, kétgólos előnyre tett szert, ezt követően nagyot küzdve sikerült döntetlenre hozni a meccset. Maradjunk annyiban, reális eredmény született.

Ibrány–Baktalórántháza 2–0 (0–0)

Ibrány, 400 néző, v.: Jakab

Ibrány: Félegyházi – Majoros, Balogh, Kiss, Csáki, Somogyi (Pápa), Szabó, Kovács, Jeddi, Somogyi, Pócsi. Edző: Madalina György.

Baktalórántháza: Kőrösi – Pénzes (Nagy T.), Ráti (Rakóczi), Kántor, Csordás, Kozma (Balogh Zs.), Toldi, Lakatos, Fábri (Molnár), Balogh P. (Borkó), Sitku. Edző: Gebri Pál.

Gól: Kiss, Majoros. Ifi: 4–8

Ezúttal nem brillírozott a hazai csapat, de sokat tett a győzelemért.

Madalina György: – Azt kaptuk, amire számítottunk, a Bakta nagyon fegyelmezetten és jól játszott. Nehéz helyzetben vagyunk, ennek ellenére a játékosok óriási küzdőszellemmel játszottak.

Gebri Pál: – Meg kell követnem a Szabolcs megyei játékvezetőket, ugyanis a Borsodi sporik egész mérkőzés alatt éreztették velünk, hogy Ibrány közelebb van Borsodhoz. A középkörből vezette a meccset és nem adott meg egy tizenegyest, ami nagyon fájó, mert egy nagy iramú mérkőzésen a végén négy perc alatt elbuktuk az összecsapást. Ennek ellenére minden elismerésem a csapaté!

Balkány–Nagyhalász 1–2 (1–1)

Balkány, 300 néző, v: Bíró Cs.

Balkány: Hegyes B. – Posta, Onisziko, Tóth Z., Molnár, Potornai, Ohár, Gelsi, Hamar (Huszár), Bogdanovics, Vajda. Edző: Mirgai László.

Nagyhalász: Dukát – Simon, Balogh, Varga (Mátrai), Barzó, Ladányi, Gégény, Hajzer (Bartha), Hudák, Nagy (Kató), Tóth G. Játékos-edző: Ludánszki István.

Gól: Ohár, ill. Varga, Ladányi. Kiállítva: Tóth Z. (78. perc). Ifi: 1–7.

Nagyon jó iramú, élvezetes meccsen a hazai csapat nem érdemelt vereséget.

Mirgai László: – Örülnék, hogyha a játékvezető-küldők elgondolkodnának azon, hogy ugyanaz a bíró miért vezetett a nyolc meccsünk közül már ötödjére. Hogy csak tizenketten vagyunk, az egy dolog, de hogy egy ilyen mérkőzésen a csapat hősiesen küzd egy bajnokesélyes Nagyhalász ellen, és a játékvezető a kilencvenharmadik percben eldönti a mérkőzést… Nagyon sajnálom a játékosaimat, hiszen az ellenfél is elismerte, hogy a tévesen megítélt szabadrúgás döntötte el a meccset.

Ludánszki István: – Döntetlen szagú mérkőzésen egy klasszis döntött. Köszönöm a csapatnak és a szurkolóknak az ajándékot, gyermekeim születése alkalmából!


Szabolcs-Szatmár-Bereg – A labdarúgó megyei I. osztály 9. fordulója négy szombati meccsel kezdődött. Labdarúgás: Tiszántúli Takarék megyei I. osztály, 9. forduló Mátészalka–Tiszavasvári 3–1 (0–1) Mátészalka, 100 néző, v.: Gergely Mátészalka: Somogyi – Hevele (Farkas), Barnucz, Lyáh, Gábor, P...
hirdetés