Nem mese: Piroska Csengerben

Meglehet, pirosbetűs ünnepnap lesz a csengeri futballegylet életében, amikor Piroska Attila bajnoki meccsen is megmutatja magát a megyei első osztályú futballegylet szerelésében.

Ez két dolgot feltételez: végre valahára megkezdődik – a már kétszer elcsúsztatott – tavaszi idény és rendben lesznek a frissen igazolt játékos okmányai.

Mindenesetre a harminchárom esztendős labdarúgó a Kispest és az Újpest alkalmazottjaként kétszeres Magyar Kupa-győztesként letett valamit az asztalra.

Piroska Attilától azt várjuk, hogy összefogja fiatal csapatunkat és természetesen a pályán érvényesíti rutinját – adott hangot vágyának Szilágyi Sándor, a folytatásnak tizenkettedik helyről nekifeszülő Csenger játékos-edzője. – Emellett remélhetőleg gólokkal, gólpasszokkal segít minket a biztos bentmaradáshoz.

Szó se róla, a legutóbb egy nagybányai egyletben szereplő támadó nem nyeretlen kétéves, miként a visszavonulását nyáron bejelentő, időközben újfent bevetésre jelentkező Barcsay István is megjárta már a hadak útját. E páros páratlanul sokat érhet – legalábbis ebben bíznak az elöljárók.

– Koncz Tibor –
hirdetés