Nem mindenki örül a havazásnak

Csernyik Klaudia
Csernyik Klaudia
Nyíregyháza – Csernyik Klaudia várandós kismama, örült a hónak. – Mi is csúszkáltunk az autóval egy kicsit, de más problémát nem okozott. Aznap még egy kis óvatos hógolyózásra is sort kerítettünk – mesélte.

Simai Barnabás nem bosszankodott a hó miatt. – Budapesten élek, mivel autóval közlekedem, néha gondot jelent a havazás. Egyébként szeretem a hóesést, csak kicsit későn, sajnos karácsony után jött – mondta el.

Simai Barnabás

Molnár Ilona családi házban él, otthon nem okozott problémát a kis mennyiségű havazás. – Csak azt nem szeretem, hogy latyakosak és csúszósak tőle az utak, egyébként bírom a havat – árulta el.

Molnár Ilona

Szűcs Bence számára ugyan bosszúságot nem okozott a hó, mégsem örült neki. – Gyermekkoromban jobban élveztem, amikor szánkózhattunk, ma már csak azt látom, hogy latyakká válik – adta tudtul.

Szűcs Bence

Zsíros Máté már megszokta, hogy hónapokat késik az igazi tél, most meglepte a hóesés. – Egyébként nem szeretem a havazást, deszkás vagyok, annak nem kedvez az ilyen idő – nyilatkozta.

Zsíros Máté

Kisari Anita karácsonykor jobban örült volna a kristályos pelyheknek. – Kedvelem a havazást, a húgommal szeretek hócsatázni, de szánkózásra nem nagyon marad idő, mert dolgozom és iskolába járok – sorolta.

Kisari Anita

KM-MJ
hirdetés