Nem mindenki van oda a gombáért

Nem mindenki van oda a gombáért
Nyíregyháza – Czifra Marina szereti a gombát, legyen az rántva, sütve, pörköltben vagy levesben. – A párom nővére termeszti ezt a zöldségfélét, mindig tőlük szoktunk vásárolni. Ettem már csiperke- és laskagombát is – tette hozzá a fiatal lány.

Ur Noémi ellenben nem rajong érte. – A családomban érdekes módon mindenki fogyasztja, én viszont valamiért ki nem állhatom. Nem azért, mert félek, hogy mérgező, egyszerűen nincs ínyemre – fogalmazott.

Ur Noémi

Kardos Károly a nyíregyházi piacról szerzi be a gombát, maximálisan megbízik a minőségében és az eredetében. – Legfőképp pörkölt formájában fogyasztom – közölte a férfi.

Kardos Károly

Pogácsás György úgy van vele, ha elé teszik, akkor megeszi, de nem nélkülözhetetlen szereplő az étrendjében a gomba. – Mikor fiatalabb voltam, gyakrabban ettem, de mára kikopott az „étlapomról” – válaszolta.

Pogácsás György

Bódi János Balkányban él, egy helyi zöldségesnél veszi a gombát. – Szeretem nagyon. Teljesen mindegy, hogy levesben vagy pörköltben, előszeretettel fogyasztom, és örülök annak, ha az asztalomra kerül.

Bódi János

Dr. Krausz Heidi szívesen készít gombás ételeket. – Természetesen én is örömmel eszem a főztömből, akár­milyen módon készítsem el a gombát – tette hozzá.

Dr. Krausz Heidi

KM-TG
hirdetés