Nem mindenki van oda az őszi időjárásért

Nem mindenki van oda az őszi időjárásért
Nyíregyháza- Kovács Petra egyenesen utálja az őszt. – Ez a nyálkás, szeles idő egyáltalán nem tetszik! Állandóan esik, fúj, és hűvös van, egyszerűen nem tudok elég rétegesen felöltözni, hogy ne fázzak – árulta el bosszankodva a megyeszékhelyen élő lány.


– Nem tudom, hogy az időjárás és a frontok számlájára írható-e, de napok óta nem tudok aludni. Eddig még nem tapasztaltam ilyet, remélem, hamarosan rám talál az álom – válaszolta kérdésünkre a nyíregyházi Gerzsenyi Attila.

Gerzsenyi Attila

– A nyár az én évszakom, akkor még a korai felkelés sem visel meg annyira, mint ősszel. Korán sötétedik, folyton beázik a cipőm. Nem szeretem… – mondta a kótaji Németh Martin.

Németh Martin

Varga Péter mélységesen egyetértett barátjával. – Ősszel mindig időzavarban vagyok, megzavar, hogy már délután hatkor sötétedik – felelte a nyíregyházi diák.

Varga Péter

– Nagyon szeretem az őszt! Jólesik ilyenkor beülni valahová egy finom, forró kávéra vagy teára. Az sóstói erdő mellett lakom, ami ezekben a hetekben gyönyörű – tette hozzá a Mészáros György.

meszaros

Láposi Juditot sem a szeles, változékony időjárás, sem az el-eleredő eső nem zavarja. – Szép ez az évszak, szeretek ősszel nagyokat sétálni – osztotta meg lapunkkal a mátészalkai lány.

Láposi Judit

KM-CsA
hirdetés