Nem mindenki várja a standszezont

Kelemen Zita
Kelemen Zita
Nyíregyháza – Kelemen Zita alig várja, hogy vége legyen az egyetemen a vizsgaidőszaknak, utána pedig elmehessenek a barátaival együtt fürdőzni.

A nyíregyházi Gallyas Stella nem mondhatja el magáról, hogy izgatottan várná a strandszezont, ha tehetné, kihasználná a jó időt és inkább kirándulni menne.

Gallyas Stella

– Ha jól tudom, már csak három hetet kell várnom a strandszezonra, aminek nagyon örülök. A nagy kánikulában felfrissülhetek és kedvemre csobbanhatok – árulta el Tóth Ivett.

Tóth Ivett

 

– A szabadstrandon fogok dolgozni egész nyáron, így nem kérdés: hetente öt napot biztos, hogy ott leszek, viszont az már a munkaidő-beosztásomon múlik, mikor tudok én is megmártózni. Természetesen nagyon várom ezt az időszakot és azt is, hogy dolgozhassak – válaszolta Kajtor Zsófia.

Kajtor Zsófia

Seres Tibor nem szereti és nem is várja a strandszezont, ha teheti, inkább a szabadban vagy a városban csavarog a barátaival.

Seres Tibor

– Nagyon szeretem ezt az időszakot, egyrészt a nyitással kezdetét veszi számomra a nyár, másrészt ide-oda járkálhatok, amibe a strand is beletartozik. Nyíregyházi viszonylatban inkább a Júliába járunk el, ha esik az eső, ha süt a nap – osztotta meg velünk Koroknai Norina.

Koroknai Norina

KM-MA
hirdetés