Nem munka – életforma…

Csiba Gábor szerint jó az irány
Csiba Gábor szerint jó az irány
Nyíregyháza – Az ingatlanos szakma olyan, mint a foci – szinte mindenki ért hozzá.

– Az egyik legdinamikusabban fejlődő országos ingatlanhálózat tagja a nyíregyházi Openhouse-iroda. Ennek vezetőjeként állítom, hogy minőségi irodai háttérrel, munkatársaink folyamatos képzésével és a legmodernebb marketingeszközök alkalmazásával dolgozunk ügyfeleink sikeréért.
Biztonságot nyújtunk nekik azzal, hogy csak jogtiszta ingatlanokat kínálunk és a vásárolni szándékozókat előminősítjük – jelentette ki Csiba Gábor, a nyíregyházi Openhouse-iroda vezetője. A megyeszékhelyen és vonzáskörzetében foglalkoznak eladó lakások, családi házak, garázsok, üzlethelyiségek, telkek, új építésű lakások értékesítésével, bérbeadás közvetítésével, hitelügyintézéssel, lakás-takarékpénztári szolgáltatásokkal, biztosításokkal, energetikai tanúsítványok kiállításával, jogi tanácsadással.

Csiba Gábor elmondta, hogy aki felülemelkedik az ingatlanpiacon, és onnan lenéz, akkor látható: jó az irány, érzékelhető a fejlődés, a pezsgés.

– Bár a fő tevékenységünk az ingatlanok közvetítése, ettől jóval összetettebb a feladatunk. Ugyanakkor amondó vagyok: a suszter maradjon a kaptafánál. Tehát a közvetítői szerep helyett javasoljuk, hogy előbb tájékozódjanak a pénzintézeteknél, utána jöjjenek hozzánk, ez így korrekt. Egyébként ez a szakma is olyan, mint a foci, hogy szinte mindenki ért hozzá, mindenkinek van róla véleménye.

– Általában a bemutatkozó oldalakon sokan hangzatos ígéretekkel próbálják az ügyfeleket megszerezni. Én például nem ígérem azt, hogy egy hét alatt eladom a házát, a lakását bárkinek, és azt sem állítom, hogy fél áron megszerzem az álmai otthonát. Viszont abban biztosak lehetnek, hogy a megbízóink sikeréért az Openhouse Országos Ingatlanhálózat nyíregyházi franchise irodájaként elhivatott kollégáimmal mindent megteszünk, ugyanis nekünk az ingatlanközvetítés nem munka, hanem életforma – jegyezte meg végezetül Csiba Gábor.

KM-LTL
hirdetés