Nem németek, hanem Némethék!

Tóth László (balra) és Kocsis László (jobbra) fogja közre Priskin Tamást, Juhász Rolandot és Németh Krisztiánt
Tóth László (balra) és Kocsis László (jobbra) fogja közre Priskin Tamást, Juhász Rolandot és Németh Krisztiánt - © Fotó: magánarchívum
Kisvárda, Monte-Carlo – Az én Eb-m: Megyebeli magyar szurkolók találkoztak Monte-Carlóban válogatottunk tagjaival.

Kocsis László és Tóth László, két Nyíregyházán élő, de Kisvárdán dolgozó futballszurkoló a Marseille-től ötven kilométerre található Sainte-Maxime városában kapott szállást, majd a szombati meccs helyszíni megtekintése után vasárnap még egyszer rájuk mosolygott a szerencse.

– A meccs utáni napon Monacóba utaztunk, a városszéli parkolóházban hagytunk az autót, sétáltunk egy nagyot, majd úgy gondoltuk, buszra szállunk, és megnézzünk a városállam Monte-Carlo negyedét is – kezdte az élménybeszámolóját Kocsis László. – A buszról az egyik alagútban kiszúrtam a családtagjaik körében lévő Juhász Rolandot, Priskin Tamást és Németh Krisztiánt, mivel válogatottunk játékosai vasárnap délutánra kimenőt kaptak, és ők is Monte-Carlót választották. Szóltam a barátomnak, hogy ott vannak Némethék, mire ő elkezdte keresni a német szurkolókat, de sehol sem találta… A buszról leszállva, kisgyermeki izgalommal vártuk, hogy feltűnjenek a futballistáink, akik jöttek is, és nagyon készségesen odaálltak a kameránk elé, sőt, az egyikük családtagja felajánlotta, hogy elkészíti a fotót. Mivel rengeteg a magyar szurkoló, sok ilyen felkérésnek kell eleget tenniük, de nemcsak a pályán, ezen a téren is állják a sarat a játékosok.
Kocsis László hozzátette még: úton-útfélen rengeteg a magyar szurkoló, akik látva a hovatartozást, ismeretlenül is köszöntik egymást. A két fiatalember ott lesz Lyonban, a portugálok elleni meccsünkön is, ahol újabb csúcsot dönthet a magyar érdeklődés.

Címkék: , ,hirdetés