Nem nyújtott segítséget

Nyíregyháza – Megállás és segítségnyújtás nélkül elhajtott az a gépkocsivezető, aki egy baleset szemtanúja volt.


A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 15010/8272/2013. bü. számon segítségnyújtás elmulasztása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint egy eddig ismeretlen járművezető 2013. december 10-én 16 óra 45 perckor az általa vezetett ismeretlen típusú és forgalmi rendszámú személygépkocsival közlekedett a 38-as számú főúton Nyírtelek irányából Nyíregyháza felé.

A rendelkezésre álló adatok szerint a gépkocsivezető a főút 33 + 100 km szelvényénél látta, amikor egy Fiat Ducato típusú tehergépkocsi és egy Renault Laguna típusú személygépkocsi összeütközött és a személygépkocsi az árokba borult. Az eddig ismeretlen járművezető adatai hátrahagyása és a tőle elvárható segítségnyújtás nélkül a helyszínről tovább közlekedett Nyíregyháza irányába.

A rendőrség a baleset körülményeinek tisztázása érdekében várja az ismeretlen típusú és forgalmi rendszámú személygépkocsi vezetőjének, valamint azoknak a jelentkezését is, akik érdemleges információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán személyesen vagy telefonon a 42/524-600 hívószámon, illetve bejelentést tehetnek az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán (H-Cs.: 8-16, P.: 8-13 óráig), vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság
hirdetés