Helyi közélet

2015.11.21. 09:47

Fenyegette, verte a családtagját, ha nem kapott pénzt alkoholra

Nyírtelek - A 26 éves férfi többször is fenyegette, bántalmazta családtagját, olyan is volt, hogy a bútorokat verte szét.

Nyírtelek - A 26 éves férfi többször is fenyegette, bántalmazta családtagját, olyan is volt, hogy a bútorokat verte szét.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást T. L. 26 éves nyírteleki lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2014. decemberétől egyik közös háztartásban élő hozzátartozóját többször megfenyegette, majd bántalmazta is, ha nem adott neki pénzt alkoholra. Volt olyan eset is, amikor a férfi a ház berendezési dolgait rongálta meg, ha a családtagja nem tett eleget a követelésének. A sértett az esetekről végül 2015. november 20-án tett feljelentést a rendőrségen. A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit a rendőrök lakásában elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, majd gyanúsítottkénti kihallgatását követően bűnügyi őrizetbe vették.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában