Nyíregyháza hírei

2015.03.16. 07:56

Megkérdeztük: Ön tervez lakásfelújítást?

Nyíregyháza – Most nincs tervben, mert nem olyan régen tettük rendbe a házat. Nyílászárókat cseréltünk, ezenkívül szigeteltünk, így ebben az évben az ilyen jellegű munkálatok elmaradnak – válaszolta kérdésünkre Orosz Márton.

Nyíregyháza – Most nincs tervben, mert nem olyan régen tettük rendbe a házat. Nyílászárókat cseréltünk, ezenkívül szigeteltünk, így ebben az évben az ilyen jellegű munkálatok elmaradnak – válaszolta kérdésünkre Orosz Márton. – Lassan befejezzük a tavaly szeptemberben elkezdett felújítást, mely magába foglalja a ház teljes átalakítását – nyilatkozta érdeklődésünkre a nyíregyházi Szabó Hajnalka.

– Pont most tartunk egy felújítás kellős közepén. Az előző évben vásároltunk egy lakást, és ennek a tatarozása zajlik jelenleg, az ablakoktól az ajtóig mindent kicserélünk – tudatta lapunkkal a megyeszékhelyen élő Alacs Edina.

– Tavasszal vagy kora nyáron fogjuk elkezdeni a fürdőszoba átépítését, és emellett a szobák festése és tapétázása is a tervek között szerepel – avatott be elképzeléseikbe a kállósemjéni Elek Vivien.

– A tavaszi nagytakarítás, továbbá a kert körüli munkálatok élveznek előnyt, lakásfelújítást most egyáltalán nem tervezünk – felelte a nyíregyházi Nagy Imre.

– A múlt nyáron kezdtük el a garázs újjáépítését, és ezt szeretnénk folytatni és minél hamarabb befejezni, illetve az udvaron is akadnak még tennivalók – válaszolta a kótaji Varga Dorina.

KM-GD, KZS

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!