Nem túl vidám kilátások

Nem túl vidám kilátások
© Szabó Ivett legalább egészséges – jelen helyzetben ez is nagy szó | Fotó: Racskó Tibor
A Fatum-Nyírsuli-NRK hátrányból és sok hiányzóval „fut neki” a kupavisszavágónak.

A TF-Budapest rendszerint kitol a Fatum-Nyírsuli-NRK női röplabdacsapatával. A fővárosiak az előző évadban – egy kivétellel – valamennyi alkalommal csapást mértek a nyíregyháziakra.

Jóllehet, a rájátszásban aratott szabolcsi győzelem, ráadásul idegenben, igazán nagy durranás volt. Hasonló domborításra lenne szükség a szerdán esedékes Magyar Kupa összecsapás visszavágóján, a hazai fellépést ugyanis elbukta a Balázs-gárda. Mégpedig egész estét betöltő, két és félórás csatában. A TF egy hete 3:2-re nyert, nem mellesleg az őszi bajnoki találkozón is felülkerekedett – bár akkor is megizzadt a sikerért.

– Nem mi vagyunk az esélyesek, hátrányba is kerültünk az első meccsen, a TF vezeti bajnoki tabellát, ráaádásul gondjaink tovább szaporodtak – sorolta a nem túl biztató tényeket Balázs István, a Fatum-Nyírsul-NRK edzője. – Petróczy Enikő és Thold Krisztina vírusos torokgyulladás miatt kidőlt, Roma Flóra és Hengspeger Anna sérült, Janetka Vivien tanulmányi elfoglaltság következtében marad itthon, kérdéses Vén Eszter szereplése is, akinek az ujját a vasárnapi, Palota elleni meccsen sáncolás közben „elütötték”. Ezek után mit mondhatnék?

KM-KT
hirdetés