Nemes célért bunyóztak

Akt.:
A résztvevők (balról) Szabó László, Gönczi János, dr. Francz Mónika, dr. Adorján Gusztáv és dr. Szabó Tünde. Fotó: Pusztai Sándor
A résztvevők (balról) Szabó László, Gönczi János, dr. Francz Mónika, dr. Adorján Gusztáv és dr. Szabó Tünde. Fotó: Pusztai Sándor - © Fotó: Pusztai Sándor
Nyíregyháza – A K1-es gála szervezői 630 ezer forintot adományoztak a kórházi alapítványnak.

Miként arról lapunkban beszámoltunk, nagy sikere volt a március 24-én a Continental Arénában rendezett küzdősport sportágválasztónak és az est K1-es gálának. Utóbbi jótékony célt is szolgált, hiszen a szervezők a bevételt felajánlották a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházakért Közhasznú Alapítványnak. Akkor este jelképesen át is adták mindezt, ám az igazi átadó csütörtökön volt a Ring Body Fight Klubban.

A résztvevők (balról) Szabó László, Gönczi János, dr. Francz Mónika, dr. Adorján Gusztáv és dr. Szabó Tünde.

– Nagy öröm számomra, hogy itt lehetek egy ilyen nemes célt szolgáló eseményen. Ismét bebizonyosodott, hogy a sport és az egészség kéz a kézben jár. Az egészségmegőrzés egyetlen eszköze a sport – hangsúlyozta ki a megjelenteknek dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár.

ps2_9564

A szurkolók is támogatták

Ezt követően a szervezők, Szabó László, a klub tulajdonosa, és Gönczi János, a Gönczi Team SE vezetője dr. Francz Mónikának, az alapítvány kuratóriuma elnökének és dr. Adorján Gusztávnak a Szabolcs-Szatmár Bereg megyei Kórházak és Egyetemi Oktató Kórház főigazgatójának átadták a bevételt jelző óriás csekket, amelyen 630 ezer forint szerepelt. Ebben benne volt az az összege, amelyet a Szpari által felajánlott mezért kaptak. A klub egy focit is ajándékozott árverezésre, ennek összegét Tomek Zoltán gyógykezelésére fordítják. A sportágválasztóra a legtöbb diákot megmozgató baktalórántházi Vay Ádám gimnázium és szakközépiskola kapta a Tiszántúli Takarékszövetkezet által felajánlott ötvenezer forintot.

ML
hirdetés