Nemes gesztus: Vasváriban a Fradi

Tiszavasvári – Kedden újra megyénkben vizitál a Ferencváros NB II-ben is nagy népszerűségnek örvendő futballcsapata.

Két nyíregyházi bajnoki között (a Spartacus elleni rangadót már szeptember 30-án letudta, a Baktalórántházával szembeni, szintén a megyeszékhelyen esedékes meccsre november 18-án kerül sor) kedden újra megyénkben vizitál a Ferencváros NB II-ben is nagy népszerűségnek örvendő futballcsapata.

Az apropó szomorú: a zöld-fehérek a közelmúltban meggyilkolt pedagógus, Szögi Lajos emléke előtt tisztelegnek majd Tiszavasváriban, ahol 13.30-as kezdéssel megmérkőzik a megyei I. osztály válogatottjával. Halász László, a Kabay-iskola igazgatója, a mérkőzés egyik főszervezője lapunknak elárulta: a ferencvárosiak a meccs előtt koszorút helyeznek el Szögi Lajos sírjánál, a találkozót követően pedig közös vacsorán vesznek részt az érintettek.

A mérkőzésre a diákok 600, a felnőttek 1200 forintos jegyek megvásárlásával juthatnak be, ezekhez elővételben is hozzá lehet jutni Tiszavasvári belvárosának üzleteiben. A találkozóra külön kiadvány is készült, amelyet valamennyi néző megkap majd. A teljes bevétel az elhunyt családját illeti meg.

– Bodnár Tibor –
hirdetés