Német fiatalokat lát vendégül a ContiTech

A pályakezdő német fiataloknak tartalmas programot állítottak össze
A pályakezdő német fiataloknak tartalmas programot állítottak össze - © Fotó: tudósítónktól
Nyíregyháza – A Continental nyíregyházi gyárában, a ContiTech Magyarország Kft.-nél két hetet töltenek Németországból érkezett, pályaválasztás előtt álló fiatalok.

A We L.o.v.e Europe 2018 című vállalati projekt keretében pályakezdő fiatalokat választottak ki, együttműködve a német munkaügyi központokkal a toborzás során.

Mentorok segítenek

A projekt célja a fiatalok EU-n belüli mobilitásra felhívása, tapasztalatszerzési lehetőség biztosítása, de az is cél, hogy bevezessék őket a munka világába. A fiatalok a nyíregyházi tartózkodás során megismerkednek a ContiTech vállalati kultúrájával, mentorok segítségével kipróbálhatják magukat a különböző munkaterületeken, betekintést nyerhetnek a folyamatokba. Minderről a program végén összefoglaló prezentációt is készítenek. Szabadidejükben lehetőség nyílik arra, hogy megnézzék Nyíregyháza és a környék turisztikai attrakcióit.

A ContiTech Magyarország Kft. bízik benne, hogy a fiatalok itt-tartózkodásuk ideje alatt olyan tapasztalatokkal gazdagodhatnak, mely támogatja őket a pályaválasztásban és a sikeres helytállásban, a munka világában.

– Gaszper Dorottya, Ilosvaj Boglárka –
hirdetés