Német körözöttet fogtak Beregsuránynál – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. január 21-én történt rendőrségi eseményeiből.

A beregsurányi közúti határátkelőhelyen 2016. január 21-én a határrendészek ellenőriztek egy 38 éves német állampolgárt. Az igazoltatás során kiderült, hogy a külföldi férfit a német hatóságok a Schengeni Információs Rendszerben (SIS) vagyon elleni bűncselekmény elkövetése miatt körözték. Az egyenruhások a férfit a Vásárosnaményi Rendőrkapitányságra előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Ibrányi Rendőrőrsének munkatársai 2016. január 21-én Gávavencsellőn elfogták O. József 18 éves helyi lakost. A férfi ellen a Nyíregyházi Járásbíróság lopás bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt körözést adott ki. Az egyenruhások a férfit a rendőrőrsre előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Demecseri Rendőrőrse tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 25 éves és egy 58 éves gégényi lakos ellen. A férfiak 2016. január 21-én egy Dombrád külterületén lévő fasorból fűzfát tulajdonítottak el. A rendőrök az elkövetőket előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Nagykállói Rendőrőrse 2016. január 21-én tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vett egy 27 éves magyi férfit, akit a rendőrök tetten értek, miközben egy Magy külterületén lévő akácerdőből fát kísérelt meg eltulajdonítani.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés