Németh Szilárd: romba dől, amiért dolgozunk

Németh Szilárd Fehérgyarmaton
Németh Szilárd Fehérgyarmaton - © Fotó: Janics Attila
Fehérgyarmat – A nemzeti konzultációval kapcsolatos országjárás keretében dr. Tilki Attila országgyűlési képviselő meghívására Németh Szilárd, a Fidesz újonnan megválasztott országos alelnöke tartott előadást Fehérgyarmaton szerda este.


A politikus a telt házas előadáson mindenkit arra buzdított, hogy küldje vissza a konzultációs ívet. Minden eddiginél nagyobb szükség van erre, hiszen Magyarországra akarják kényszeríteni a Soros-tervet, melynek része évi egymillió bevándorló befogadása Európába, a migránsok kötelező, felső korlát nélküli szétosztása, a kerítés elbontása és a bevándorlók 9 millió forintnak megfelelő anyagi támogatása is.

– Bízom abban, hogy a szatmári, a beregi és a felső-szabolcsi emberek az eddigiekben is tapasztalt aktivitással fogják kinyilvánítani véleményüket, hiszen ha a nyílt társadalom ránk kényszeríti akaratát, romba dől mindaz, amiért a 2010-es évtől mindannyian keményen dolgozunk. Ne hagyjuk, hogy kevert társadalmat hozzanak létre Európában és ne hagyjuk, hogy Magyarország bevándorlóország legyen! – fogalmazott a fehérgyarmati lakossági fórumon Németh Szilárd.

KM
hirdetés