Nemzőképesebb, ha csupaszon alszik

Sperma
Sperma
A férfiak nemzőképességét lehet növelni, csökkenteni, ismerünk káros és jótékony hatásokat, taktikákat. De hogy a spermium minőségét javíthatja a ruha nélküli alvás?

A Bristoli egyetem legújabb kutatása szerint bizony az sem mindegy, hogy a férfiak hogyan alszanak éjszaka. Azok vannak előnyben, akik meztelenül alszanak, a herék ugyanis nagyon érzékenyek a hőmérsékletre. A legveszélyeztetettebb csoport azon férfiakból áll, akik szűk alsóban vagy fűthető takaró alatt alszanak. Ez ugyanis jelentősen csökkentheti nemzőképességüket. A témában jártas szakemberek szerint a legtöbb esetben a túlzott alkoholfogyasztás és a dohányzás az oka a spermiumok rossz minőségének.

Zavarhatja a nemzőképességet továbbá a vegyipari termékek, és az olyan nehézfémek hatása mint például az ólom és a higany. Szerencsére, abban az esetben, ha a környezeti ártalmak megszűnnek, a sperma minősége is jelentősen javul.

Termékenységi ráta a Wikipedia szerint:Az alábbi országokban a termékenységi ráta nem éri el a népesség fenntartásához szükséges szintet.hirdetés