Nyíregyháza hírei

2013.04.21. 10:11

Életveszélyesen megsebesítette fiát - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Nyíregyháza - A Szabolcs- Szatmár- Bereg Megyei Rendőr- főkapitányság Bűnügyi Osztálya életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást J. Győzőné 44 éves nagyecsedi lakos ellen.

Nyíregyháza - A Szabolcs- Szatmár- Bereg Megyei Rendőr- főkapitányság Bűnügyi Osztálya életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást J. Győzőné 44 éves nagyecsedi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a nő 2013. április 20-án kora délután otthonában fiával szóváltásba keveredett, majd egy késsel életveszélyesen megsebesítette. Az elkövetőt a rendőrség elfogta, a rendőrkapitányságra előállította és gyanúsítottként kihallgatta.

Fatolvaj őrizetben

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Kemecsei Rendőrőrse tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást R. László 50 éves kemecsei lakos ellen. A férfit 2013. április 19-én este a helyi rendőrjárőrök igazoltattak, amikor kerékpárján akácfát szállított. Az ellenőrzés során a férfi a fa eredetéről hitelt érdemlően nyilatkozni nem tudott, majd az egyenruhásoknak elmondta, hogy az engedély nélkül vágta ki és tulajdonította el a közeli erdőből. A rendőrök a tolvajt elfogását követően a rendőrőrsre előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

Szabolcs- Szatmár- Bereg Megyei Rendőr- főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!