Nyíregyháza hírei

2013.07.29. 12:39

Valami készül a Bujtosnál

Nyíregyháza - Olvasónk jelezte, hogy valami készül a Bujtosnál. Cickafark levele: Tegnap délután a bujtosi tónál kerékpároztam, amikor észrevettem, hogy a park végén lévő hídnál lezárt terület van. Kerítéssel kiskapuval, nagykapuval, kihasítva a parkból. Ma már mobilvécé is látható. Tudja valaki mi épül a park végében?

Nyíregyháza - Olvasónk jelezte, hogy valami készül a Bujtosnál. Cickafark levele: Tegnap délután a bujtosi tónál kerékpároztam, amikor észrevettem, hogy a park végén lévő hídnál lezárt terület van. Kerítéssel kiskapuval, nagykapuval, kihasítva a parkból. Ma már mobilvécé is látható. Tudja valaki mi épül a park végében? Talán lakóház az ügyeseknek, mert ha igen, nekünk is szólhatnának, szívesen vennék telket egy parkban szép környezetben. Vagy kulturális céllal épül valami az egyszerű embereknek, akiknek csak ide telik kimenni szórakozni.

Utánajártunk, a dolog valós! Tényleg elkerítettek egy teleknyit a Belső körút, és a Jég utca között, a csatorna partjánál. Ott, a bekerített területen már munkagép is van, és serényen mérik a terepet. Mielőtt valaki félre értené a helyzetet, nem hivatalos értesülés szerint egy beruházás kezdődik hamarosan, aminek a lényege, hogy a Belső körútnál lerakott betonelemeket fogják a tó partjánál a csatorna aljába helyezni, ezzel szilárd aljzatot kap a rendszer.

A két csatornát összekötik, hogy a liget kulturáltabb képet mutasson. A jelzést köszönjük Cickafarknak, a választ olvasva talán ő is megnyugszik, nekünk készül, amit látott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!