Helyi közélet

2015.11.15. 11:03

Kábítószert találtak a tiszavasvári lakásban - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. november 14-én történt rendőrségi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. november 14-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság nyomozói 2015. november 14-én kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanújával folytatott büntetőeljárás során tartottak házkutatást egy 32 éves férfinél. A lakásban a rendőrök mintegy 40 gramm kábítószergyanús növényi törmeléket találtak. Az anyagot lefoglalták, és szakértői vizsgálat alá vetik. J. József tiszavasvári lakost, aki a rendelkezésre álló adatok szerint árulta a szert, őrizetbe vették.

A Kisvárdai Rendőrkapitányságon 2015. november 14-én vették őrizetbe F. Dávid 25 éves dombrádi lakost, aki ellen a bíróság testi sértés bűncselekmény elkövetése miatt adott ki elfogatóparancsot.

A nyírbátori éjjeli menedékhely ablakát törte be egy bentlakó 2015. november 14-én délután. A rendőrök a 42 éves férfit a városi kapitányságra állították elő, ahol szándékos rongálás miatt szabálysértési őrizetbe vették.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában