Asztrológia

2013.01.01. 12:38

Napi horoszkóp - kedd 2013.01.01.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21-04.20

A mai nap az újrakezdés, a fogadalmak napja. Az, hogy mindabból, amit ezen a napon eltervez, megígér magának, mennyire válik valóra, teljes mértékben Önön múlik. Nincs más teendője, mint meg tanulni uralkodni az érzelmein és empatikusabbá válni környezetével szemben. Ez Önnek gyerekjáték lenne, ha igazán elszántan törekedne céljai elérésére. A hosszú távú sikerek titka ebben rejlik, munkálkodjon hát ezen.

Bika

04.21-05.21

Még mindig a tegnapi – azaz a mai – buli hatása alatt van. Ha tehetné, este megismételné. De délután már beférkőzik a tudatába, hogy bizony holnaptól újrakezdődik a taposómalom. Vajon mit várhat a jövőtől? A munkahelyén most kemény időszak következik, nehéz döntések sorozata áll Ön előtt, ráadásul ezeknek nem csak az Ön életére lesznek komoly kihatásai. Délután ne csak a lakást, de a fejét is szellőztesse hát ki alaposan.

Ikrek

05.22-06.21

Ma felbukkannak a rokonok is, hogy együtt ünnepelhessék meg valami új kezdetét és temessék az elmúltat. Türelemmel és megértéssel hallgatja idősebb rokonai visszaemlékezéseit és főleg tanácsait. Erőt és energiát merít belőlük. Úgy érzi, a most hallottak hasznosak lehetnek hosszú távú tervei megvalósításában. Este párjával kettesben is megünnepelik az új esztendő beköszöntét, és kellemes meglepetésben részesíti Önt.

Rák

06.22-07.22

Azt tartják, olyan lesz az év, mint az első napja. Bár így lenne. Csendesen, nyugalomban tölti családja körében ezt a napot. Váratlan vendégek nem zavarják a pihenésüket, és most képes annak ellenére is pihenni, hogy bizony lenne teendője a háztartásban. Képes kikapcsolódni és félretenni a kötelezettségeit, átadni magát a családjának, párjának. Ezt a boldog semmittevést sokáig nem élvezheti már, használja hát ki a mai napot.

Oroszlán

07.23-08.23

Mily szerencse, hogy nem rendezett házibulit, így a mai napon nem kell a lakást takarítania, nem áll halomban a mosogatnivaló. Az újévi menü gyorsan elkészül, így aztán valóban csak pihennie kell. Délután tegye azt, amit a kedve diktál. Menjen el kirándulni vagy látogassa meg rokonait, hogy koccintson velük is az új esztendő boldogságára. De ha úgy érzi, mindehhez most fáradt, csak feküdjön és nézzen tévét, hallgasson zenét.

Szűz

08.24-09.23

Bár kissé rosszul érzi magát ébredéskor, a feje is fáj, ne hagyja, hogy mindez rányomja bélyegét a mai napjára. Szerencsére a nap nyugalomban telik, és ha képes felülemelkedni a közérzetén, akkor békében is. Kerülje a konfliktusokat a partnerével, lehet, ő is csak kicsit fáradt, nem gondolta komolyan azt az ebédkor elhangzott mondatot. A feszültség legjobb levezetési módja, ha kimozdulnak és kéz a kézben sétálnak a hideg, kihalt utcákon.

Mérleg

09.24-10.23

Felfokozott hangulatban, várakozásokkal telve köszönti az új esztendőt. Úgy érzi, sorsfordító év elé néz. Csak az foglalkoztatja, mit hoz a jövő és optimista hangulata most mindezt szépnek láttatja. Ha sikerülne a mai nap hangulatát átmenteni az egész évre, leküzdhetné a kétkedéseit, pesszimizmusát, új emberként vághatna bele az Ön előtt álló feladatokba. És az lesz bőven, úgyhogy délután már ne munkálkodjon még fejben sem, foglalkozzon a családjával, partnerével.

Skorpió

10.24-11.22

Mindig szorongással tölti el az év első napja. Hisz ilyenkor vet számot a múlttal és elképzeléseit is ilyenkor önti új formákba. Ha megmarad a realitás talaján és elérhető célokat tűz ki maga elé, akkor nincs oka az elkeseredettségre. Hisz az elmúlt hetek sikerei azt igazolják, jó úton jár, csak kitartóan kell haladnia azon az úton, amin elindult. Ha egészséges önbizalmához szerencse is párosul, komoly eredményekre lehet képes.

Nyilas

11.23-12.21

A tegnapi parti remekül sikerült, későn került az ágyba, így ma is későn ébred. Sebaj, ma még megteheti, hogy csak lustálkodik és pihen. Szerencsére családja sem várja el Öntől, hogy egész nap körülöttük tüsténkedjen, kiszolgálja őket. Így arra is lehetősége van, hogy újragondolja a tegnap tett fogadalmait. Na, nem azért, hogy meghátráljon, hanem, hogy azon kezdhessen dolgozni, mindazokat miként fogja megvalósítani.

Bak

12.22-01.20

Azt jósolták, ezt a napot már meg sem éli, hisz a világ vége köszönt be még decemberben. Lám, az a nap is elmúlt és nem hozott nagy változást, akkor vajon a mai miért lenne más, mint a többi? Úgyhogy kétségbeesésre semmi oka, a másnaposság elmúlik és az élet menni fog tovább. Hogy merre, az csakis Önön múlik. A fogadalmai ugyan kissé elrugaszkodottak, de megvalósíthatóak, még ma kezdjen is hozzá a megvalósításukhoz.

Vízöntő

01.21-02.19

Folytatódik a tegnapi felfokozott ünnepi hangulat, egymás után érkeznek a barátok, szomszédok, hogy koccintsanak. Bár holnap már dolgoznia kell, most nem tud erre gondolni, csak egyszerűen élvezi a napot. Jól teszi. Hisz ráér még a munkájára koncentrálni, egy egész év áll Ön előtt arra, hogy megvalósítsa nagy álmait és terveit, melyeket tegnap szövögetett. A mai napot még áldozza arra, hogy önfeledten ünnepel.

Halak

02.20-03.20

Ki gondolta volna, hogy így kezdődik az új esztendő? Egy nagy veszekedéssel. Ha nem akarja megbántani a párját, akkor tapintatosan, de határozottan mondja el az őszinte véleményét. Úgy érzi, megpróbálja átverni, titkol Ön előtt valamit, de ennek a mai napon úgysem tud utánajárni, ő pedig nem fog színt vallani. Ne hagyja, hogy a mai parttalan vita elhidegüléshez vezessen, hisz annyi mindenen mentek már keresztül együtt, ne most érjen véget.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!