Helyi közélet

2016.08.05. 07:36

Áthajtott a körforgalmon, árokba csapódott és kigyulladt az autó Fényeslitkénél - Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. augusztus 4-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. augusztus 4-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Egy személygépkocsi a körforgalmon áthajtott, árokba csapódott és kigyulladt csütörtök éjszaka a 4-es számú főúton, Komoró és Fényeslitke között. A járműben hárman utaztak, a balesetben senki nem sérült meg. A kigyulladt autót a záhonyi hivatásos tűzoltók oltották el.

Három hektár területen égett a száraz aljnövényzet csütörtök délután Pátyodon, a Vasút utca mögötti területen. A csengeri önkormányzati és a mátészalkai hivatásos tűzoltók több vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Ötszáz négyzetméter területen adott feladatot a meggyulladt fenyőgally, avar oltása a nyírbátori hivatásos tűzoltóknak csütörtökön az esti órákban Nyírbéltek és Encsencs között, ahol egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével fékezték meg a lángokat. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Két kamion ütközött össze csütörtök délután a 4-es számú főút és az M3-as autópálya csomópontjában Nyíregyháza közelében. Személyi sérülés nem történt. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították, valamint az egyik kamion forgalmi akadályt képzett, ennek megszüntetésén dolgoztak.

Két személygépkocsi ütközött össze csütörtök délután a 36-os számú főúton, a 44-es kilométernél, Nyíregyháza közelében. Személyi sérülés nem történt. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították, a baleseti vizsgálat idején a helyszínt biztosították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában