Nézze élőben a Tuzsér-Nyírgyulaj bajnokit a SZON-on!

Nézze élőben a Tuzsér-Nyírgyulaj bajnokit a SZON-on!
Tuzsér, Nyírgyulaj – Micsodaaa? Élő közvetítés egy megye I-es meccsről? Bizonyám. Az MLSZ megyei igazgatósága idén tavasszal minden hétvégén egy találkozót élőben közvetít a helyszínről képpel és hanggal. Ezúttal a Tuzsér-Nyírgyulaj mérkőzésre esett a választás. Kövesse a Szabolcs Online-on élőben a meccset!

A hazai pályán mindenkire veszélyes Tuzsér és a hasonló erősségű játékoskerettel rendelkező Nyírgyulaj találkozójának érdekessége, hogy győzelem esetén bármelyik csapat elcsípheti még a dobogó harmadik fokát.

Dancs Béla, tuzséri játékos-edző: – A Nyírgyulaj jó formában van, ráadásul jól bírja a kettős terhelést, mindemellett képzett játékosok alkotják a keretet. Ebben a szezonban ez lesz az utolsó meccs, amelyen illik nyerni – bárki legyen az ellenfél!
Lukács Tibor, nyírgyulaji edző: – Aludva egyet az Ibrány ellen történtekre még inkább úgy érzem, ez a meccs sokkal jobb teljesítményt nyújtó játékvezetői hármast érdemelt volna! Az utolsó bajnoki találkozón szeretnénk szépen búcsúzni, de most már meglehetősen kifacsart állapotban vagyunk, a feladat nehézségéről pedig csak annyit: Tuzséron eddig még gólt sem tudtunk szerezni.hirdetés