NFL – Munkaszüneti nap az iskolákban és közintézményekben a philadelphiai parádé napján

Budapest/Philadelphia – Az iskolákban és a közintézményekben is munkaszüneti nap lesz a csütörtök Philadelphiában, amikor is a város a profi amerikaifutball-liga (NFL) nagydöntőjében, a Super Bowlban győztes Philadelphia Eagles csapatát ünnepli.

A városvezetés hétfő esti Twitter-bejegyzése szerint ezzel a döntéssel is azt szeretnék elérni, hogy minél többen a részesei lehessenek a nem mindennapi eseménynek, amely délelőtt 11 órakor kezdődik, s legalább kétmillió szurkolóra számítanak.

A város legutóbb 2008-ban ünnepelhetett hasonló sikert, akkor a Philadelphia Phillies nyerte meg a profi baseball-ligát, és nagyjából kétmillió szurkoló lepte el az utcákat.

A Philadelphia Eagles története első Super Bowl-győzelmét aratta magyar idő szerint hétfő hajnalban, a csapat Minneapolisban 41-33-ra nyert a New England Patriots ellen.

– MTI –


Super Bowl LII - Philadelphia Eagles v New England Patriots
Minneapolis - A Philadelphia Eagles nyerte a profi amerikaifutball-liga (NFL) nagydöntőjét, az 52. Super Bowlt. A Minneapolisban rendezett mérkőzésen a támadók domináltak mindkét oldalon, s a Philadelphia Eagles egy rendkívül pontgazdag mérkőzésen 41-33-ra legyőzte a címvédő New England Patriots ...
hirdetés