"Fárasztó hobbi, de nagyon szeretem"

2019.10.13. 16:16

Kiszínezi a borús napokat is

Díszmadarakat tart, és Csodaországot varázsol kertjéből olvasónk.

Az odaadással ápolt kert az egész utca ékköve lehet. Elég csak rápillantani a nyíregyházi Fonalka Attiláné otthonában készült fotóra, hogy tudjuk, szenvedélye a kertje, lelkesedéséhez pedig kreativitás társul. Ezt az a számtalan régi, de újragondolt és átalakított használati tárgy is bizonyítja, melyek színes, vidám forgataggá varázsolják a ház környékét. ­Alice Csodaországában érezheti magát az ember a kalocsai mintás karos láda, a szomszéd falára festett óriási madarak, a sózóteknőben, felfordított esernyőben, talicskában, saját kézzel megmintázott vödrökben, cserepekben pompázó virágok és a formára nyírt bokrok láttán.

Magvakkal kedveskedik

– Fárasztó hobbi, de nagyon szeretem – írta nemrégiben küldött levelében Mónika, aki a kreatív kertészkedés mellett a díszmadarak szerelmese is.

– A gyémánt galambok törékeny, apró termetükkel varázsolnak el, a kacagó gerlék hangját hallva pedig nekem is mindig jó kedvem lesz, nem tudom megállni nevetés nélkül – árulta el.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában