Debrecen hírei

2013.05.13. 16:47

Álomból valóság lett

Régóta várt sikert ünnepelhetett szombaton a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapata, a Rába-parti hölgykoszorú hét elvesztett finálét követően megnyerte a Bajnokok Ligája döntőjét. A győri siker aktív részese Rédei-Soós Viktória, aki a cívisvárosban született, itt sajátított el a sportág alapjait, s legutóbb a 2008/09-es idényben a DVSC-t erősítette.

Régóta várt sikert ünnepelhetett szombaton a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapata, a Rába-parti hölgykoszorú hét elvesztett finálét követően megnyerte a Bajnokok Ligája döntőjét. A győri siker aktív részese Rédei-Soós Viktória, aki a cívisvárosban született, itt sajátított el a sportág alapjait, s legutóbb a 2008/09-es idényben a DVSC-t erősítette. A válogatott átlövő elmondta, a debreceni szurkolók nem felejtették el, az egész Bajnokok Ligája sorozatban végig kapott biztató üzeneteket, s természetesen mesélt a siker utóéletéről is.

– Amióta BL-győztesnek vallhatjuk magunkat, lényegében egyfolytában tart a buli, de egy ekkora sikert tisztességesen meg kell ünnepelni! – fogalmazott a debreceni szurkolók körében csak Sóskának becézett átlövő, aki azt is elárulta, korábban foglalkozott a visszavonulás gondolatával, ám a BL-diadallal egy gyerekkori álma vált valóra.

A témáról bővebben a Hajdú-bihari Napló május 14-én megjelenő számában olvashatnak!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!