Helyi közélet

2016.01.18. 09:35

A földön feküdt a férfi, a rendőrök segítettek rajta - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. január 17-én történt rendőrségi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. január 17-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság Nyírkarászi Rendőrőrsének járőrei 2016. január 17-én Gyulaháza és Szabolcsbáka között igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő férfit és annak utasait. Az ellenőrzés alatt átvizsgálták a gépkocsi csomagterét is, melyben frissen kivágott fát találtak. A férfiak a rendőrök kérdésére elmondták, hogy a fát egy közeli erdőből tulajdonították el. Az egyenruhások S. István 26 éves nyírbélteki, T. István 33 éves nyírkarászi és B. Csaba 35 éves gyulaházi lakost a rendőrőrsre előállították és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság Máriapócsi Rendőrőrsének járőrei 2016. január 17-én Pócspetri belterületén rátaláltak egy földön fekvő és segítségre szoruló 55 éves férfira. A rendőrök biztonsági intézkedés keretében a helyi lakoshoz kiértesítették a mentőszolgálat munkatársait, akik a férfit kórházba szállították.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában