Nincs törés Szegvárinál

Nincs törés Szegvárinál
© Fotó: Majoros László
Nagyhalász – A magyar csapatbajnokság nyitányát Nagyhalászban rendezték, ahol négy csapat, Debrecen, Gyula, Vasad és a házigazda alakulata mérte össze tudását.

A végső győzelmet a nagyhalászi „ukrán hadtest” nyerte 40 ponttal, megelőzve a Tabaka vezette cíviseket (36), a Magosival felálló fürdővárosiakat (35), illetve a vasadiakat (16). A verseny 8. futamában a debreceni Szegvári Róbert csúnya bukását láthatta a nagyérdemű, aminek következtében a motoros nem tudta folytatni a küzdelmet. Szegvárit kivizsgálásra kórházba szállították, ahol kiderült, medencecsont repedése keletkezett.

HBNMásodik helyet ért Tabaka maximalizmusa

Megkezdődött a magyar salakmotoros csapatbajnokság Nagyhalászban, s az első forduló rögtön kétnaposra sikerült, ugyanis a szombati viadalt az ötödik futam után elmosta az eső, így vasárnap délelőtt újfent egymásnak feszültek a felek. A Tabaka József, Benkő Roland, Szegvári Róbert, Facundo Albín (argentin) összeállítású Debrecen Speedway SE alakulatának a gyulai, a vasadi és a házigazda nagyhalászi gárda ellen kellett felvennie a harcot.
hirdetés