Nincsen titok, a munkában hisznek

Kiss Gábor a munkában hisz
Kiss Gábor a munkában hisz - © Fotó: Pusztai Sándor
Mándok – Meg kellett szokniuk egymást, elégedett játékosai hozzáállásával.


A tavalyi 8. hely után új edzővel a kispadján vágott neki az idei szezonnak a mándoki együttes, amely az első négy fordulót követően parádés sorozatot produkál, két hónapja veretlenek, hat győzelmük mellett csupán háromszor hagyták el döntetlennel a gyepet.

Utoljára szeptember 1-jén kaptak ki a Tarpa vendégeként, azóta viszont megállíthatatlanok, a mándoki „titokról” kérdeztük Kiss Gábort, az együttes edzőjét.

Mindenki odateszi magát

– Nincs semmiféle titok – kezdte mondandóját a tréner. – A nyáron kerültem az együtteshez, meg kellett szoknunk egymást, úgy látszik ennyi idő kellett hozzá, hogy beérjen a közös munka, összeálljon a csapat és jöjjenek az eredmények. Elégedett vagyok játékosaim edzésmunkájával, mindenki maximálisan odateszi magát, elvégzi a munkát és a mérkőzéseken is koncentráltan a taktikai utasításokat betartva játszik.

– Élvezzük a vezetőség bizalmát és ilyen légkörben könnyű dolgozni. Örülök neki, hogy az utolsó három fordulóban már a góllövő cipőnket is megtaláltuk, hiszen a Gyulaházának ötöt, a Balkánynak négyet lőttünk és legutóbb Nagyecseden is ötször voltunk eredményesek. Az ősznek azonban még nincs vége, két hazai mérkőzésünk van még hátra, olyan ellenfelekkel szemben, akik kevesebb pontot gyűjtöttek nálunk. Minket azonban ez nem altat el, biztosak vagyunk benne, hogy a Fehérgyarmat és a Baktalórántháza is mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy megtörje szép sorozatunkat.

– Ezért nekünk hoznunk kell az elmúlt hetek jó játékát, hogy még szebbé tegyük az őszi szereplésünket – zárta gondolatait Kiss Gábor.

BB
hirdetés