Nincsenek hullámvölgyben a sényőiek

Nincsenek hullámvölgyben a sényőiek
© Fotó: KM-archív
Sényő – A sényőiek vereséget szenvedtek ugyan, de nem élik meg tragédiaként.


Az NB III. 12. fordulójában a Sényő-Carnifex hazai pályán szenvedett 3–2-es vereséget a Putnoktól. Az eredmény azért fájó, mert a Fiumei Viktor és Imrő László irányította gárda a gyenge első félidő után abszolút pariban volt ellenfelével és nem lett volna túlzó, ha egy nehezen kicsikart döntetlennel otthon tart egy pontot.

– A Putnok igazolta jó hírét, egy nagyon jó csapattal találtuk magunkat szemben – értékelte a találkozót Fiumei Viktor. – A mérkőzés elejét elrontottuk, adtunk egy félidei előnyt. Bosszantó, hogy két gólunkat is pontrúgásból kaptuk. A második játékrészre feljavultunk, a helyzeteinket tekintve és a játék képe alapján rászolgáltunk volna a döntetlenre.

A Sényő nagy meglepetésre vezette a tabellát is még néhány hete, illetve továbbra is az élmezőnyben van, az utóbbi öt meccséből csak kettőt nyert meg, kétszer döntetlenre végzett, vasárnap pedig következett az említett Putnok elleni vereség. Úgy néz ki, mintha a szezonban először hullámvölgybe került volna az újonc gárda.

Kupameccs után bajnoki

– Nem mondanám még hullámvölgynek, de az látszik, hogy az őszi idény vége felé közeledünk – reagált a felvetésre az edző. – Fejben és fizikailag is fáradtabbak már a fiúk, mint korábban. Szerdán jön a kupameccs, akkor már köszörülhetünk a csorbán, de fontosabb, hogy hétvégén, a következő bajnokin javítsunk.

A Sényő 12.30-kor fogadja a Makót a Magyar Kupa főtáblájának 2. körében.

MK


Nyírbátor, Sényő - Az NB III. Keleti csoportjában mindkét, megyei csapatunk döntetlent érdemelt volna, ám hazai pályán vereséget szenvedett. Az első félidőben a kissé szokatlan felállásban játszó Sényőn átfutott a vendégcsapat, amit tetőzött néhány helyezkedési hiba, amivel teljesen megérdemelten...Sporthírek


hirdetés