Hajdú-Bihar

2012.10.23. 12:09

Mozdul a család - játékos sportvetélkedő Debrecenben

Debrecen. A Hatvani István Általános Iskolában évről - évre megrendezik a „Mozdul a család” játékos sportvetélkedőt, ami mindig nagy sikert arat a szülők és a gyerekek körében.

Debrecen. A Hatvani István Általános Iskolában évről - évre megrendezik a „Mozdul a család” játékos sportvetélkedőt, ami mindig nagy sikert arat a szülők és a gyerekek körében. 13 alsó tagozatos osztály tanulói és szüleik (közel 120-an ) képviselik az osztályokat. Idén Western-kalandhoz kapcsolódó feladatok szórakoztatták a versenyzőket, amelyek változatosságáról a pedagógusok gondoskodtak. A kaland végén a csapatok átvehették az ajándékokat, melyekkel az iskola és a szülők felajánlásának jóvoltából meglephették a kis indián és cowboy szereplőket.

Az arcfestés, a ruhák fokozták a fotózás körüli hangulatot, a játék összekötő lánc a gyerekek, az iskola és a szülők között – fogalmazta az iskolai tudósító. HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!