Önkormányzati választás 2010: Folyamatosan növekvő népszerűség

Nyíregyházán 12, országosan több mint 800 egyéni jelöltünknek sikerült összegyűjtenie az induláshoz szükséges ajánló szelvényt, s becsléseink alapján mintegy 100 ezer ajánlást kapott az LMP – értékelte az önkormányzati választás első szakaszában nyújtott eredményeket Fekete Éva.

A nyíregyházi sajtótájékoztatón elhangzott: a Lehet Más a Politika 26 polgármester-jelöltje sikeresen vette az akadályt, s úgy vélik, ha még 1-2 nap rendelkezésre állt volna, Nyíregyházán is összegyűjtik a hiányzó ajánlószelvényeket. A tapasztalatok azonban azt mutatják: az LMP ismertsége, népszerűsége folyamatosan növekszik, erre bátran lehet alapozni a személyes találkozókra épített egyeztetői munkát.

– Köszönjük a választópolgárok, a tagjaink és szimpatizánsaink eddigi segítségét. A következő időszakban a város több pontján állítunk standokat, amelyeknél közvetlenül kaphatnak információkat az érdeklődők terveinkről, programunkról, Nyíregyháza fejlesztését érintő stratégiánkról. Szeretnénk valóban más politikai morált, hangnemet elérni a közéletben – fogalmazott Fekete Éva.

– Nyéki Zsolt –
hirdetés